Porodica moje verenice ima BIZARAN RITUAL vezan za prvu bračnu noć! Kad sam saznao šta žele da uradimo, POLUDEO SAM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 14:44

Porodica moje verenice ima BIZARAN RITUAL vezan za prvu bračnu noć! Kad sam saznao šta žele da uradimo, POLUDEO SAM!

Krajnje neobično.

Jedan budući mladoženja ostao je u šoku kada je saznao za "ritual" u prvoj bračnoj noći koji familija njegove devojke i buduće supruge sprovodi generacijama, očekujući da će i on ispoštovati ovu tradiciju.

Prema njegovim rečima, njegova verenica ima veliku širu familiju, a reč je o "veoma toplim i brižnim ljudima", sa kojima se on odlično slaže. On i njegova devojka oboje imaju po 23 godine, a venčanje planiraju za početak iduće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine. Međutim, primetio je da njeni rođaci zbijaju šale u vezi sa njihovom prvom bračnom noći, što mu se učinilo vrlo čudnim.

Kroz razgovor sa svojom izabranicom saznao je da ona ne želi da prvu bračnu noć provedu u hotelskoj sobi, već u kući njenih roditelja, što mu uopšte nije smetalo, budući da pokušavaju da uštede novac za kupovinu kuće. Ipak, uskoro je otkrio i da njena porodica ima "dugu tradiciju vezanu za prvu bračnu noć".

- Muž i žena idu u veliku spavaću sobu zajedno i trebalo bi da "uživaju" u svom braku. Ostatak porodice čeka napolju, da bi mogao da aplaudira i raduje se kada izađu napolje. Potom se delić posteljine odseca i zašiva za veliku tapiseriju - napisao je budući mladoženja na društvenoj mreži Redit.

Budući da je videla koliko mu je neprijatno, verenica mu je predložila da se "pretvaraju" da se nešto desilo u spavaćoj sobi i tako "obave ritual", ali njemu se ni to nije naročito svidelo.

- Ne želim da imam ništa s tim! Potpuno sam poludeo i rekao da tako nešto nipošto nećemo raditi pred celom njenom porodicom. Mislim da se dopisivala i sa članovima svoje porodice o ovome, jer sam dobio poruke od njene majke, u kojima mi je govorila da ne razumem važnost porodice i tradicije, i da ova tradicija traje duže nego što ja živim.

Većina korisnika Redita koji su pročitali njegovu ispovest priznala je u komentarima da nisu sigurni koji savet bi mogli da mu daju, i dok su neki predlagali da treba čvrsto da se odupre, dugi su mu govorili da treba da postavi svoje uslove i traži nešto zauzvrat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.