Ponavljala je razred, studirala više od deset godina, a naša prelepa glumica se godinama borila i sa velikim problemom

Izvor: Blic, 24.Sep.2017, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponavljala je razred, studirala više od deset godina, a naša prelepa glumica se godinama borila i sa velikim problemom

Jedna je od najzgodnijih glumica na našim prostorima. Ali, obrazovanje očigledno nije uvek bilo jača strana glumici Katarini Radivojević. Ipak, bila je uporna i nije odustala, iako je godinama imala veliki problem.

Najveći problem bio joj je sujeta sa kojom dugo nije mogla da se izbori.

-Mene je u životu najviše saplitala moja sujeta. Ja to znam i svesna sam toga. Mnogo sam radila na tome poslednjih godina i nadam se da sam uspela. Najviše sam se osetila sujetnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na polju emocija. U karijeri sam imala skoro sve uspehe, ali u emotivnim odnosima ona me je rasturala. Dok sam shvatila šta je ljubav, a šta sujeta, trebalo je mnogo- iskrena je bila Katarina.

Gostujući u emisiji "Ja to tako" Katarina se prisetila i svoje upornosti tokom školskih i studentskih dana.

- Mnogo više cenim svaki uspeh koji dolazi. Ja nisam upisala akademiju iz prvog puta, već iz drugog. Ponavljala sam i razred i svi su mislili da od mene nema ništa. Nisam baš neki najuzorniji student, ali sam bila odličan đak - dodala je Katarina.

Popularna glumica je ostvarila brojne uspehe na polju glume, a fakultet je ipak završila tek nedavno posle deset godina studiranja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.