Poginuo ton majstor na snimanju filma sa Tomom Henksom

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo ton majstor na snimanju filma sa Tomom Henksom

Ton majstor koji je radio na filmu s Tomom Henksom poginuo je pošto je pao s balkona tokom snimanja u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji.

Lokalna policija saopštila je da je pozvana posle pada jednog muškarca s bakona zgrade dok se snimala scena filma "You are my friend", o Fredu Rodžersu, pokojnom voditelju u SAD poznatom po emisijama za decu.

Policija je navela da je ton majstor Džim Emsviler (61) koji je dobio 2015. godine televizijsku nagradu Emi.

>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />Snimanje je prekinuto kako bi policija istražila okolnosti nesreće. Pretpostavlja se da je Emsvileru pozlilo, izgubio ravnotežu i pao s balkona.

Henks u filmu igra voditelja koji je vodio emisiju za decu od 1968. do 2001. godine.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Poginuo ton majstor na snimanju filma sa Tomom Henksom

Izvor: Radio 021, 13.Okt.2018, 13:33

Ton majstor koji je radio na filmu s Tomom Henksom poginuo je pošto je pao s balkona tokom snimanja u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji...Policija je saopštila da je pozvana posle pada muškarca s balkona zgrade dok je snimana scena filma "You are my friend", o Fredu Rodžersu, nekadašnjem...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.