Počinje zakup mesta ispod ”jedne šljive pod koju će stati cela Srbija”

Izvor: Njuz.net, 10.Jun.2011, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje zakup mesta ispod ”jedne šljive pod koju će stati cela Srbija”

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 10. jun 2011, (Njuz) - Rezervacija mesta ispod šljive pod koju će se, prema legendi, jednog dana smestiti svi Srbi, počelo je danas i trajaće do popune kapaciteta, saopštila je kompanija „Fjučrplam“ koja je dobila specijalnu koncesiju na iznajmljivanje tog prostora.
Lokacija šljive još nije utvrđena, ali iz „Fjučrplama“ poručuju da će ona svakako biti ekskluzivna i opremljena svim neophodnim sadržajima i pratećom infrastrukturom.
- Pored kazana za pečenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << rakije i kvalitetnih ražnjeva proizvedenih od super izdržljivih ugljeničnih vlakana, šljiva će biti opremljena i vajerles vezom sa nebesima, a sve u skladu sa činjenicom da su Srbi nebeski narod. Zato smo se potrudili da maksimalno opremimo taj prostor oko šljive - rekao je Marjan Delić iz kompanije Fjučrplam.
Delić je na konferenciji za novinare istakao da će iznajmljivanje početi tokom narednih nekoliko nedelja i trajaće sve dok traju zalihe, a zainteresovani će mesta moći da plate u kešu ili kreditom banaka koje su uključene u ovaj projekat.
- Biće više tipova mesta i ona će različito koštati. Cenovni opseg još nije tačno utvrđen, ali će svakako biti objavljen pre početka akcije. Za sada možemo da kažemo da će osim standardnih mesta, postojati i VIP mesta, koja će osim standardnih sadržaja podrazumevati i mogućnost korisnika da se jednom dnevno popne na šljivu kao i da na svom delu parcele pobode srpsku zastavu - rekao je Delić.
Prema nezvaničnim informacijama do kojih je Njuz došao, najpristupačnije mesto pod srpskom šljivom vredeće jednu prosečnu srpsku platu, dok će VIP mesta vredeti koliko i poslanička plata zajedno sa paušalima, dnevnicama, toplim obrokom, putnim i ostalim pripadajućim troškovima.
Firma „Fjučrplam“ nova je na srpskom tržištu, a prema nezvaničnim navodima, ona pripada dvojici moćnih domaćih tajkuna koji su nedavno ušli u posao „dugoročnog planiranja budućnosti“ zajedno sa vlasnikom korporacije Virgin Ričardom Bransonom, sa kojim su osnovali ofšor kompaniju na Balearskim ostrvima.
Nenad Milosavljavič

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.