Pobednička porodiljska fotografija koju bi trebalo da ima svaka mama (FOTO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Mar.2021, 09:17

Pobednička porodiljska fotografija koju bi trebalo da ima svaka mama (FOTO)

Kim se godinama unazad bavi zdravom ishranom i jelovnicima za dijabetičare, a svojim pratiocima nesebično deli na koji način mogu ishranom da poboljšaju svoje zdravlje.
Nakon prve trudnoće i porođaja, kako je napisala, teško se odlučila za drugo dete zbog trauma koje je doživala tokom rođenja svog prvog sina. Ipak, nakon što se odlučila za drugu trudnoću konstantno je imala bojazan i strah od onog što će uslediti u porođajnoj sali.
Ona je nakon porođaja objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prelepu fotografiju objasnivši zašto je čekala celu trudnoću da objavi baš ovakvu fotografiju po rođenju novog člana porodice.
„Možda deluje glupo, ali provela sam skoro celu trudnoću čekajući da se fotografišem. Ova pobednička poza, koju sam videla kod  mnogo drugih žena, sa moćnom porukom USPELA SAM.

 
Želela sam vaginalni porođaj, nakon prethodnog carskog reza, i učinila sam sve što je u mojoj moći da se porodim vaginalno. Zalagala sam se za sebe i svoju bebu tokom svakog pregleda. Želela sam prelepu priču o rođenju svoje bebe, uprkos tome što sam znala da imam samo malo šanse da se to zaista i dogodi.
Dakle, gledanje spiska mojih medicinskih kartona budi SVA osećanja. Razočarana sam i tužna, ljuta , a bila sam čak i ljubomorna jer je sva dokumentacija govorila da je carski rez obavezan. Osećam se prevareno. Toliko puta sam se preipitala, postavljala sebi pitanja o tome šta ako ipak uspem i da li bih ipak mogla da se porodim vaginalno. Osećam se čak pomalo posramljeno što sam ulagalo toliko energije u način na koji želim da se porodim. Posle svega srećna sam što je moja beba ovde i što smo oboje zdravi. Zapanjena sam svojom snagom i poštovanjem prema ženama koje rađaju svuda.
Sigurna sam da je, pored svega, moj porođaj USPEH. Zato sam se i odlučila da objavim ovu fotografiju i tako proslavim ovaj uspeh.
Bebac


The post Pobednička porodiljska fotografija koju bi trebalo da ima svaka mama (FOTO) appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.