Papagaj je mrzeo sve, ali mu je jedna žena vratila veru u ljude /VIDEO

Izvor: B92, 28.Sep.2017, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Papagaj je mrzeo sve, ali mu je jedna žena vratila veru u ljude /VIDEO

Bivši vlasnici jednog predivnog papagaja nisu želeli da brinu o njemu. Zbog stresa koji je trpeo, počupao je sebi perje i kada je konačno spasen, nije voleo ljude.

Nekoliko porodica je pokušalo da ga udomi, ali prema svima je bio agresivan. Međutim, na njegovu sreću, jedna žena je uspela da ostvari kontakt s njim.

Kada ga je prvi put ugledala, otpevala mu je pesmu, a on je počeo da se njiše u ritmu. Tako je počela njihova priča. Malo po malo, on joj se potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prepustio, a vrlo brzo je stekao poverenje i u druge članove porodice.

Nervoza, strah i prezir prema ljudima postali su prošlost. Ovaj papagaj je sada srećan, konačno veruje ljudima i živi život kakav svaki ljubimac zaslužuje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Papagaj koji je uspeo da "pregrmi" mržnju

Izvor: Vesti-online.com, 28.Sep.2017

Bivši vlasnici jednog predivnog papagaja nisu želeli da brinu o njemu. Zbog stresa koji je trpeo, počupao je sebi perje i kada je konačno spasen, nije voleo ljude...Nekoliko porodica je pokušalo da ga udomi, ali prema svima je bio agresivan...Međutim, na njegovu sreću, jedna žena je uspela da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.