PUBLIKA PROTIV ČUVENE HRVATICE! Od njenih teških reči mnogima se prevrnuo želudac!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUBLIKA PROTIV ČUVENE HRVATICE! Od njenih teških reči mnogima se prevrnuo želudac!

Užasavajuće...

U prvoj epizodi pete sezone hrvatskog takmičernja "Supertalenat" gledaoci su imali priliku videti trinaest tačaka od kojih su neke žiri oduševile i izborile prolazak dalje, a nekima nisu bili preterano impresionirani.

Žiri ovog talent šoua čine Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić i Martina Tomčić, a upravo su njeni, za mnoge neumesni, gnusni, teški komentari, upućeni Roku Dubravici izazvali pravu buru.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Roko je pokazao kako 'rastura' na bubnjevima te je oduševio publiku i sve članove žirija osim Martine.

- Neosporno je tvoje umeće, međutim ja u ovoj tvojoj vrsti izražavanja ne pronalazim apsolutno ništa lepo. Štaviše, osim što me ovo čini krajnje nervoznom, imam sad i nakon ove tri minute blaži poriv za povraćanjem - komentisala je njegov nastup dok su je kolege iz žirija gledale u neverci, a ni korisnici društvenih mreža nisu bili oduševljeni.

- Martina, strašno ste arogantni, ne znam uopšte čemu to, valjda se vi osećate bolje kad tako s ljudima komunicirate. Mislim da se i to što vam se ne sviđa može reći na drugačiji i lepši način - napisala je jedna gledateljka, dok je neko drugi poručio: 'Sramota da Martina sedi u žiriju i na takav bezobrazan način omalovažava nečiji talent! Neka joj se ne sviđaju bubnjevi, ali tako nešto izgovoriti mladiću koji ima neosporni talent prema bubnjevima je bezobrazno i nekulturno! Bio bi red da produkcija reaguje'.

Videćemo kako će produkcija protumačiti ove žalbe, budući da se i hrvatska i čitava balkanska javnost okrenuta protiv Martine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.