Izvor: Press, 11.Sep.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIZNAO: Tražim štekove za se*s, nervira me OVAJ ukućanin jer se uvija kao neka žena! (FOTO+VIDEO)

Teško mu pali prvi dani u najgledanijem rijaliti programu u regionu!
Foto: Instagram
Prvi vođa, prve nedelje rijalitija koji ste odmah zavoleli "Zadruga", Marko Janjušević, večeras u noći izbacivanja, u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem, otvorio je dušu, i rekao da mu je ta titula jako teško pala:
- Nije lako, brate, tu mi sedi četiri - pet devojaka, polugole. Teško je, teško je! Znam >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da neću ništa raditi, ali već sam neke štekove počeo da gledam, pa ću videti šta i kako. - iskren je bio Janjuš.
Marku je ovo prvo učešće u nekom rijaliti programu, a na kamere je potpuno zaboravio, lepo mu je, ali jedva čeka da prestane njegova "vlast". Na pitanje Ognjena, ko ga najviše nervira, Janjuš nije štedeo reči:

- Najviše me nervira, Žarko, Željko, kako se zove. On me najviše nervira. Njegov taj hod me nervira, uvija se kao neka žena. A od žena me ne nervira niko! - izjavio je Marko.
Šta je još rekao u opuštenom razogovru, kako se njemu čini ova prva nedelja, i za koga misli da se nije snašao u "Zadruzi", pogledajte:

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.