PREPUSTILI SE STRASTIMA: Stefan Karić i OVA ZADRUGARKA nisu marili za kamere pa usledila akcija!

Izvor: Press, 18.Sep.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPUSTILI SE STRASTIMA: Stefan Karić i OVA ZADRUGARKA nisu marili za kamere pa usledila akcija!

Zadrugari nisu marili što ih snimaju kamere.
Foto:puls
Poznato je da su Iva Grgurić i Stefan Karić ove nedelje potrčci i da zbog toga njih dvoje spavaju u izolaciji. Iz prakse se dokazalo da je ta izolacija talična za mnoge zadrugre i da su tamo otpočele mnoge veze.
U toku dana smo imali prilike da vidimo kako njih dvoje zajedno spavaju na istom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dušeku, a u toku noći su izgleda pali i prvi poljupci između njih dvoje. Iva je približila svoj krevet Stefanovom kako bi mogli lakše da se pokriju jednim pokrivačem.
Stefan Karić • youtube
Oni su legli i probili se jedno uz drugo, a bilo je primetno da su priblžili glave tako da su pali i prvi poljupci.
Stefan Karić • youtube
U jednom trenutku, kada su primetili da ih snima kamera iznad njihovih jastuka, oni su se samo naglo trgli i malo su razdvojili glave.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Prepustili se strastima: Stefan Karić i ova zadrugarka nisu marili za kamere pa je usledila akcija!

Izvor: Scandal.rs, 18.Sep.2019

Poznato je da su Iva Grgurić i Stefan Karić ove nedelje potrčci i da zbog toga njih dvoje spavaju u izolaciji. Iz prakse se dokazalo da je ta izolacija talična za mnoge zadrugre i da su tamo otpočele mnoge veze. U toku dana smo imali prilike da vidimo kako njih dvoje zajedno spavaju na istom The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.