PREKIPELO MU: Legendarni komičar se javio iz izolacije - Dragi idioti... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKIPELO MU: Legendarni komičar se javio iz izolacije - "Dragi idioti..." (VIDEO)

Kad je on progovorio...

Lari Dejvid, čuveni komičar i koautor kultne serije "Sajnfeld" poručio je idiotima koji se ne drže socijalnog distanciranja da radije gledaju TV.

"Očigledno, neko me nagovorio na ovo, jer ovo nije nešto što inače radim, ali u principu želim da se obratim svim idiotima - i vi znate ko ste", započeo je Dejvid, inače i tvorac serije "Bez oduševljenja, molim" svoj govor u snimku koji je na Tviteru podelila kancelarija kalifornijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << guvernera. "Izlazite - znam šta radite. Socijalizujete se preblizu, nije dobro."

“You’re hurting old people like me. Well, not me... I’ll never see you.”

Larry David wants everyone to stay home to protect older Californians from #COVID19!

He does not do these things.

Listen to Larry.#StayHomeSaveLiveshttps://t.co/snYe5v55Rw pic.twitter.com/C5cKOaAufE

— Office of the Governor of California (@CAgovernor) March 31, 2020

"Dovodite u opasnost stare ljude poput mene - dobro, ne mene. Ja nemam ništa s vama. Nikad vas neću videti. Ali znate, druge - hajde da kažemo, druge stare ljude koji bi vam mogli biti i rođaci. Ko dođavola zna", dodao je.

72-ogodišnji Dejvid upozorio je gledaoce da propuštaju fantastičnu priliku kakva se pruža jednom u životu da sede na kauču i gledaju TV. "Ne znam kako možete to da propustite", naglasio je. "Pa... možda... jer niste previše bistri. Ali evo ga: Idite kući! Gledajte TV! To je moj savet vama."

Komičar je zatim poručio gledaocima da bi znali kako se napolju ništa dobro ne događa da su gledali njegovu seriju "Bez oduševljenja, molim" (Curb Your Enthusiasm), dodavši da su napolju samo nevolje.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.