Izvor: Blic, 20.Sep.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTPUNO NEOČEKIVANO Anabela se usred emisije POSVAĐALA sa voditeljkom i sasula joj sve u lice

Pevačici se nije dopalo ono što čuje o svojoj ćerki, koja učestvuje u "Zadruzi", pa je stala u njenu odbranu i pokazala koliko joj je stalo do mezimice.

- Ti misliš da je Sloba isplanirao da sa Lunom ima nešto više iako je oženjen? - začuđeno je upitala voditeljka Anabelu Atijas.

- Ti ne veruješ u to? - odgovorila je Dušici Anabela.

- Vidiš, nikad to nisam čula do sada da se poteže tako nešto... Moja ćerka je svima očigledno problem! Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je slobodna, on je oženjen, pobogu! Ti bi trebalo da budeš samo voditeljka, a ne da donosiš sud. Imaš i ti ćerku, može to da se desi i tvojoj ćerki - pobesnela je bila nekadašnja pevačica grupe "Funky G", nakon čega je Dušica tražila aplauz od publike.

- Nemoj da mi aplaudiraš ti, ako je to kao onaj aplauz za seks maloletne Mine u rijalitiju od pre neki dan - dodala je Anabela, što je začudilo Dušicu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.