Izvor: Press, 20.Jun.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJU NOĆ U BELOJ KUĆI PROVEŠĆE BEZ NJE? Matora napustila Zadrugu, Sanja GRCALA U SUZAMA, a onda je pao i POLJUPAC ZA RASTANAK! (VIDEO)

Ovo je najteže palo Stankovićevoj.
Posle Đeksona koji je večeras ispao, jer je dobio namanji broj sms glasova od strane publike u trenutku kada je napravljen presek, usledilo je i drugo izbacivanje kada se na vratima "Zadruge" pojavio Ognjen Amidžić.




Autor: RTV Pink



Autor: RTV Pink
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Voditelj je rekao Milanu Miloševiću, Jovani Tomić Matoroj, Lepom Mići, Ani Korać i Teodori Džehverović da ustanu, jer  neko od njih možda večeras izlazi iz Bele kuće, a ovo je teško palo Kristini Kockar, ali i Miljani Kulić.




Autor: RTV Pink


Jao, sve neki dobri ljudi! Ceo čopor! - rekla je Kristina.


Prvi takmičar koji je seo bio je Milan Milošević, nakon njega sela je Teodora Džehverović, posle pevačice seo je i Lepi Mića, a "Zadrugu" je napustila Jovana Tomić Matora.




Autor: RTV Pink



Autor: RTV Pink


Matora se odmah pozdravila sa Sanjom Stanković koja je počela da plače i počela da je teši rečima kako nema potrebe da plače jer će se videti već sutra. Jovana je zatim uzela svoje stvari, pozdravila se sa svima i izašla iz najgledanijeg rijaliti programa.








 



Autor: S. Kuvekalović


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.