PONOSAN JE NA SVOJU DEVOJKU Miloš Biković pokazao dosad nepoznati TALENAT svoje zgodne Ruskinje

Izvor: Blic, 29.Avg.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOSAN JE NA SVOJU DEVOJKU Miloš Biković pokazao dosad nepoznati TALENAT svoje zgodne Ruskinje

Naš glumac i lepa Aglaja već mesecima su u ozbiljnoj vezi, a sada je Biković pokazao šta joj odlično ide od ruke, što je malo ko znao.

Miloš Biković (29) i njegova izabranica privlače pažnju kako domaće tako i ruske javnosti, s obzirom da je atraktivna manekenka poznata u svojoj domovini.

Aglaja Tarasova (23) je fotografisala svog dragog pored mora, a od fotke zastaje dah, pa je Miloš morao da se pohvali svima koji ga prate na društvenim mrežama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Beba je talentovana... Fotografisala Aglaja - napisao je on u opisu slike, koja već ima preko 45.000 lajkova na Instagramu, što je dovoljan pokazatelj koliko se njegovim pratiocima ovo dopalo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MALA JE TALENTOVANA: Biković se pohvalio u čemu je dobra njegova devojka... Pružio i dokaz! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017

Stvarno je dobra u tome....Glumac Miloš Biković i manekenka Aglaja Tarasova već nekoliko meseci su u srećnoj vezi...Iako to od njega ne bismo očekivali jer svoj privatni život ne voli da iznosi u javnost, on je na svom Instagram profilu objavio fotografiju za koju kaže da je načinila njegova...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.