Izvor: Press, 23.Jan.2019, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMIRLI SE AFRIKA I VOLKOV! Pevačica i fudbaler ponovo zajedno, a evo kako je izgledalo POMIRENJE! (FOTO)

Nisu dugo izdržali jedno bez drugog.
Atraktivna pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika i fudbaler Vladimir Volkov više puta su raskidali i mirili se, a kako saznajemo, oni su ponovo zajedno. Naime, nakon što je Volkov ostavio pevačicu u decembru prošle godine, ubrzo je usledilo pomirenje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<


Autor: Privatna arhiva


- Sandra i Vova imaju veoma turbuletnu vezu, više puta su raskidali i mirili se, a koliko se vole i koliko ne mogu jedno bez drugog pokazalo se i nakon što su u decembru raskinuli, a onda se ubrzo i pomirili - kaže naš dobro obavešteni izvor i otkriva kako je izgledalo pomirenje.



- Vova je ostavio Sandru krajem decembra, a Sandra je nakon toga otputovala sa društvom na Zlatibor. Međutim, njoj se ubrzo tamo pridružio Volkov koji je shvatio da je prenaglio i da Sandru i dalje voli, a onda su nakon dugog i emotivnog razgovora odlučili da daju svojoj ljubavi novu šansu i pomirili se - otkriva naš dobro obavešteni izvor.




Autor: Privatna arhiva


Inače, pevačica i fudbaler viđeni su danas zajedno u restoranu zgrade u kojoj Volkov ima luksuzni pentahaus, što govori u prilog našim saznanjima - da su oni ponovo zajedno.



Podsetimo, nakon što su Afrika i Volkov raskinuli, u medijima su se kao razlozi za krah njihove ljubavne romanse navodili - daljina, nepoverenje, ljubomora... Međutim, po svoj prilici, poznati par uspeo je da reši sve nesuglasice, te pevačica i fudbaler ponovo uživaju u svojoj ljubavi.


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.