Izvor: Press, 18.Dec.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAZALA SVOJE PRAVO LICE: Na TV ekranima BLISTA, a ovako Sanja Marinković izgleda kada SKINE ŠMINKU (FOTO)

Njena nova fotografija privukla je veliku pažnju mnogobrojnih pratilaca na Instagramu.
Sanja Marinković, autorka i voditeljka "Magazina in" na televiziji Pink, jedna je od najpopularnijih TV zvezda u regionu. Već osamnaest godina zaredom neprikosnoveni je lider kada su tok-šou formati u pitanju, o čemu svedoče zvanična merenja gledanosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nacionalnih televizija. Zahvaljujući svom profesionalizmu, zanimljivim temama koje u emisiji obrađuje i svojoj prepoznatljivoj energiji i osmehu odavno je "kupila" milione gledalaca Pinka koji, osim o svemu navedenom, neretko govore i o njenom fizičkom izgledu.




Njeno ime visoko je pozicionirano na listi najlepših TV voditeljki, a Sanjin primer slede mnoge njene gledateljke koje se trude da, baš kao i ona, vode računa o svom zdravlju, ishrani i fizičkoj aktivnosti. Budući da je primetno da na malim ekranima uvek blista, mnoge gledateljke pitaju se kako Sanja izgleda kada se svetla reflektora ugase, a razlike gotovo da i nema.




Autor: Instagram


Iako na sebi nije imala ni trunku šminke, lepa voditeljka je blistala u društvu svoje dugogodišnje prijateljice Vesne Dedić koja je razvukla osmeh, zbog kojeg svima koji su videli ovu fotografiju šminka i glamurozne toalete, u kojima dve prijateljice obično viđaju, nisu bili ni na kraj pameti. Sanju su fanovi na društvenim mrežama obasuli mnoštvom komplimenata na račun njenog sjajnog tena i izgleda, a nema sumnje da su zdrave navike, nega i zadovoljstvo na svim poljima, što je ovoga puta slučaj, idealan recept i za sjajan fizički izgled.


Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.