POKAZALA PRAVO LICE? Pevačica skinula šminku, ali je zapravo POKUŠALA DA PREVARI SVE! (FOTO)

Izvor: Press, 11.Avg.2017, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKAZALA PRAVO LICE? Pevačica skinula šminku, ali je zapravo POKUŠALA DA PREVARI SVE! (FOTO)

Džidža je svim obožavaocima zamazala oči.
Foto: Instagram
Pevačica Aleksandra Džidža Stojković poznata je po jakoj šminki koju koristi, ali je sada odlučila da je skine i pokaže svojim obožavaocima pravo lice.
Na crno-beloj fotografiji ona je zumirala svoje lice do te mere da se mogu videti detalji kao što su rupice na bradi, ali je, zapravo, pokušala da prevari sve.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Naime, ona je iskoristila jedan od filtera za ulepšavenje na Instagramu, pa to što nema šminke zapravo ništa ne znači, jer ju je efekat "našminkao".
- Bez šminke  - napisala je kratko u okviru objave na koju su pratioci ostavili veliki broj pozitivnih komentara, a niko od njih nije uzeo u obzir činjenicu da je u pitanju filter.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.