PODUHVAT VREDAN DIVLJENJA: Evo uz koju pesmu Jamiroquaia je mladić IGRAO 120 dana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PODUHVAT VREDAN DIVLJENJA: Evo uz koju pesmu Jamiroquaia je mladić IGRAO 120 dana!

Čarobno

Hit "Cannded Heat" je čak na njihove dve liste (Dance/Electronic Streaming Songs (No. 5) i Hot Dance/Electronic Songs chart (No. 10) i to zahvaljujući studentu čiji je video postao viral.

Naime Met Brej je na svojoj listi želja koje mora da ostvari do kraja života, na mesto 117 stavio da mora da igra 100 dana, svakog dana.

Za projekat "One life" kako je nazvao ovaj poduhvat, izabrao je baš pesmu "Canned Heat" od Jamiroquai. Igrao je i više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od planiranog, čak 120 dana, a napravio je video sastavljen od jedne sukunde svakog dana koju je proveo igrajući uz ovaj hit.

Video je na Jutjubu, na dan postavljanja, samo u Americi videlo 1,8 miliona ljudi, a sada ima više od 5,5 miliona pregleda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.