PLJUŠTE OTKAZI NA JUGU SRBIJE I Radnik smenio trenera, poznata i zamena

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLJUŠTE OTKAZI NA JUGU SRBIJE I Radnik smenio trenera, poznata i zamena

Burno je na jugu Srbije u režiji porodice Tončev. Pored niškog Radničkog, trenera je u ponedeljak otpustio i Radnik iz Surdulice.
Kvota u MaxBetu na pobedu Kluža protiv Slavije je 2.85.
Predsednik Surduličana Stanislav Tončev je rešio da uruči otkaz Milanu Božičiću, pošto je nezadovoljan rezultatima u prvih pet kola Superlige. Na njegovo mesto je postavljen Zoran Popović.
Radnik je ove sezone zabeležio učinak od četiri poraza i samo jedne pobede, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << što je daleko ispod očekivanja uprave ovog kluba. Popović će imati vatreno krštenje, debitovaće protiv Partizana sledeće nedelje.
Novi trener Radnika je radio u Čukaričkom, Valeti i Florijani na Malti i u Sahamu u Omanu. Radnik je klub koji često menja trenere, pa su tako tokom prošle sezone na klupi sedeli Mladen Dodić, Simo Krunić i Milan Milanović.
Podsetimo, u ponedeljak je trenera promenio i Radnički, čiji je predsednik Ivica Tončev. Još nije poznat naslednik Sime Krunića.

The post PLJUŠTE OTKAZI NA JUGU SRBIJE I Radnik smenio trenera, poznata i zamena appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Surduličani stopama Radničkog, još jedna superligaška klupa upražnjena!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019

I Radnik rešio da menja...Radnički iz Niša nije jedina ekipa sa juga Srbije koja je danas ostala bez trenera...Nakon Nišlija, na isti potez se odlučio i Radnik, piše Hotsport...Surduličani su raskinuli saradnju sa Slavišom Božićićem koji nije opravdao očekivanja nakon pet kola...Radnik zauzima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.