PLASTIČNI HIRURG NASILNIK Porodica ranjene glumice nije želela da se meša u ćerkin ljubavni život

Izvor: Blic, 08.Sep.2017, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLASTIČNI HIRURG NASILNIK Porodica ranjene glumice nije želela da se meša u ćerkin ljubavni život

Srđan Cvetanović (59), plastični hirurg koji je noćas da Dedinju pucao u svoju verenicu, glumicu Ivanu Panzalović (30), a zatim izvršio samoubistvo, ničim nije odavao utisak da može tako nešto da uradi, nezvanično saznajemo od izvora bliskih porodici glumice.

Ipak, kako tvrdi naš izvor, Ivanina majka nije želela da se meša u ćerkin izbor.

- Nije želela da se meša u njene odluke, niti da ćerki govori o tome da joj se ne dopada. Uvek je govorila kako ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Ivana "sama birala". U komunikaciji sa Srđanom se držala na distanci. On takođe nije bio blizak sa majkom svoje verenice, persirao joj je kada joj se obraćao - tvrdi izvor.

Da je plastični hirurg bio uzdržan u komunikaciji sa Ivaninom porodicom i prijateljima pokazuje i njegovo ponašanje na njenom 30. rođendanu. Naime, prema tvrdnjama istog izvora on je na proslavi bio miran i staložen, a nije želeo da pije alkohol.

- Popio je samo jednu čašu vina, čisto da nazdravi, dok je Ivana bila jako raspoložena. Nije delovalo kao da imaju nesuglasica, a on se pristojno ponašao - kaže izvor "Blica".

Podsetimo, u pucnjavi koja se dogodila rano jutros u Ulici Koste Racina na Dedinju povređena je mlada glumica Ivana Panzalović, poznata po ulozi u seriji "Kursadžije", a na nju je pucao Srđan Cvetanović, inače doktor zaposlen u Vojno-medicinskoj akademiji.

Pretpostavlja se da je do sukoba došlo jer je Ivana rekla svom vereniku da više neće da bude sa njim.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.