PIJANI, AGRESIVNI I PARANOIČNI! Ove poznate ličnosti su IZBAČENE iz aviona!!! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIJANI, AGRESIVNI I PARANOIČNI! Ove poznate ličnosti su IZBAČENE iz aviona!!! (FOTO)

Omaklo im se...

Nakon što je na letu od Los Anđelesa do Njujorka, zbog svađe sa osobljem zbog mesta u avionu glumica Tara Rid izbačena s istog, mediji su aktuelizovali slične slučajeve sa poznatima. Prenosimo vam listu manekena, glumaca i pevača koji su izbačeni iz aviona.

Kejt Mos

U vidno alkoholizovanom stanju, 2015. godine britanska manekenka zamoljena je da napusti avion nakon što je podivljala jer osoblje više nije želelo da služi alkoholna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pića. Navodno je, izlazeći iz aviona, bujicu uvreda uputila pilotu.

Naomi Kembel

'Crna pantera' poznata je po svom razmaženom ponašanju, a šta su sve prošli radnici na aerodromu nakon što joj je izgubljen prtljag, verovatno ne žele ni da se prisećaju. Naime, na jednom od letova 2008. godine izgubljen joj je prtljag, zbog čega ona nije želela da napusti avion dok se isti ne pronađe. Koliko ju je to izbacilo iz takta govori i podatak da je mlatila i pljuvala osoblje, ali i policajce koji su pokušali na silu da je izbace iz aviona.

Alek Boldvin

Doslovce izbačen s leta 2011. godine bio je glumac Alek Boldvin koji je odbio da sedne na svoje mesto tokom poletanja zbog igre s prijateljima.

Džonatan Ris Majers

#New photo of #jonathanrhysmeyers on set of #BlackButterfly #thankful #greatful #lovely #jrm #onset #behindthescenes Credit to http://www.ciakmagazine.it/black-butterfly-le-foto-del-nuovo-thriller-con-antonio-banderas/

A post shared by Jonathan R Meyers UNOFFICIAL (@jrmlove) on Feb 10, 2017 at 3:01am PST

Glumac je 2010. godine bio je prilično ratoboran kada je, iako nije imao kartu za istu, pokušao da u prvu klasu nakon čega mu je bio zabranjen let, a slično se ponovilo i sedam godina kasnije. Tada je glumac na aerodromu u Dablinu snimljen kako pijan tetura uokolo zbog čega mu osiguranje nije dalo da se ukrca na let. Nedavno je vidno pijan prilikom ukrcavanja urlao na svoju suprugu. Nakon poslednjeg incidenta Mejers je zatražio pomoć lekara da stane na kraj svojoj zavisnosti.

Kortni Lav

I pevačica Kortni Lav u svojoj biografiji ima zapisan incident i to davne 2003. godine. Iako ju je osoblje zamolilo da se veže, kako bi mogli da polete, ona je to odbila. Nakon toga izbačena je sa svog leta na londonskom aerodromu Hitrou.

Selma Bler

Same glasses. Same face. Different day. Just wrapped for the night. #anotherlife #netflix thank you. #vancouver #harperglass #sameoldme

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on Oct 3, 2018 at 1:06am PDT

Selma Bler takođe iza sebe ima sramotan incident iz 2016. godine kada je na letu počela da plače zbog nekog muškarca, koji se nalazio u istom avionu, vičući da ga se panično boji. Lekari su se za nju pobrinuli odmah pri sletanju, a kasnije je za sve optužila kombinaciju alkohola i tableta za smirenje izdatih na lekarski recept. Ona je nedavno na Instagramu otkrila da boluje od multipla skleroze, bolesti nervnog sistema.

Fergi

U danima njene najveće slave, tadašnjoj pevačici grupe Black Eyed Peas, Fergi, zabranjen je let nakon što se na aerodromu pojavila toliko pijana da je jedva stajala na nogama.

Džoš Duhamel

Go ahead and take the day off. It's National North Dakota Day!!

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on Apr 19, 2018 at 12:05pm PDT

I bivši suprug pevčice Fergi, gluamc Džoš Duhamel, udaljen je 2010. godine s leta nakon što je odbio da ugasi svoj mobilni telefon prilikom poletanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.