PEVAČICA SE PRVI PUT POSLE GUBITKA OCA OGLASILA U JAVNOSTI! Ilda: Šabanova smrt je bol za ceo život!

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2019, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA SE PRVI PUT POSLE GUBITKA OCA OGLASILA U JAVNOSTI! Ilda: Šabanova smrt je bol za ceo život!

Poznata pevačica je sa setom u glasu ispričala kako je podnela ovu veliku porodičnu tragediju.
– To je bol za ceo život i ništa više neće biti isto. Bio je veliki čovek i otišao je kao legenda. Hvala mu za sve i što nam je ostavio pesme kroz koje će zauvek živeti. Iako sam slaba na oca, bila sam stabilna kada se sve to dogodilo. Iskreno, ne znam gde sam nalazila snagu – ispričala je Ilda u emisiji Vesne Dedić “Balkanskom ulicom” na RTS.
ilustracija/Žarko >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Radovančev
Bila jaka Iako sam slaba na oca, bila sam stabilna kada se sve to dogodilo. Ne znam gde sam nalazila snagu
Ilda Šaulić

Pevačica, za koju je Šaban uvek govorio da mu je mezimica, prisetila se njihovog poslednjeg razgovora, dan pred njegovu pogibiju.
– Naš poslednji zajednički trenutak je zapravo bio telefonski poziv. Bila je to subota kada se spremao da krene u Nemačku na nastup. Ja sam bila u studiju i spremala novu pesmu. Inače nisam imala običaj da ga obaveštavam šta snimam, uvek bih mu puštala gotov proizvod jer onda ne bi mogao da mi nađe mnogo zamerki. Međutim, taj dan sam baš poželela da ga pozovem. On se javio, bio je super raspoložen. Kažem mu ja: “Hajde upali kameru, nisam te dugo videla.” I eto, to je sve. Hvala Bogu da sam uhvatila barem taj trenutak da ga vidim i da razmenimo nekoliko reči – ispričala je Ilda.
Mami je najteže Šabanova mezimica kaže da je njegovu smrt najteže podnela njena majka Gordana.
- Mami je najteže. Ona je 43 godine vodila tatin život i karijeru. Teško podnosi to sama sa sobom, ali kada smo mi tu, dobro se drži – ispričala je Ilda.

Pratite nas na društvenim mrežama






Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.