PARLE VU IRSKI? Ovaj jezik je proglašen za NAJSEKSEPILNIJI na svetu!

Izvor: 011vodič.com, 03.Nov.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARLE VU IRSKI? Ovaj jezik je proglašen za NAJSEKSEPILNIJI na svetu!

Jezik i njegov akcenat može da bude veoma seksi i privlačan. Prema istraživanju u kome je učestvovalo 5.000 muškaraca i žena, irski jezik i akcenat je proglašen za najseksepilniji na svetu.
Prošle godine našao se na trećem mestu, odmah posle novozelandskog engleskog i južnoafričkog. Ove godine se popeo na tron. Poznate ličnosti poput Kolina Farela pomogle su da se sa ovim jezikom upozna više ljudi.
Irski je pobedio italijanski i škotski, koji su se našli >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na drugom i trećem mestu, piše “Men’s Health”. Američki engleski našao se na 10. mestu.
Ovo je 10 najseksepilnijih jezika i akcenata na svetu za 2019. godinu:
1. irski
2. italijanski
3. škotski
4. francuski
5. australijski engleski
6. britanski engleski
7. švedski
8. španski
9. velški
10. američki engleski.
The post PARLE VU IRSKI? Ovaj jezik je proglašen za NAJSEKSEPILNIJI na svetu! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.