PAO ŠPANSKI VETERAN Kecmanović u glavnom žrebu Sinsinatija

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO ŠPANSKI VETERAN Kecmanović u glavnom žrebu Sinsinatija

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u glavni žreb Mastersa u Sinsinatiju. On je u gradu u Ohaju pobedio španskog veterana Felisijana Lopreza posle dva seta – 7:6, 6:0, za sat i devet minuta igre.
U finalu Rodžers kupa igraju Nadal – Medvedev. Kvota u kladionici MaxBet da će biti manje od 22.5 gema je 1.88. Meč se igra u nedelju od 22 časa.
Nekada prvi junior sveta uspeo je posle taj-brejka da dobije Lopeza u prvom setu sa 7:5. Tu kao da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se Španac predao, pa je Srbin u drugom setu pregazio 37-ogodišnjeg Lopeza.
U drugom setu Lopez, koji je trenutno 67. teniser na svetu, nije uspeo da uzme ni gem.
Na turniru u Sinsinatiju učestvovaće naredne nedelje i Novak Đoković. Naš as je prošle godine osvojio prvi put ovaj turnir iz Serije 1.000 koji mu je do tada nedostajao u trofejnoj karijeri.

The post PAO ŠPANSKI VETERAN Kecmanović u glavnom žrebu Sinsinatija appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Rafael Nadal

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović u glavnom žrebu Sinsinatija, u kvalifikacijama bolji od Lopeza

Izvor: B92, 11.Avg.2019

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u glavni žreb Mastersa u Sinsinatiju...Devetnaestogodišnji teniser iz Beograda, koji živi i trenira na Floridi, pobedio je iskusnog Španca Felisijana Lopeza sa 7:6 (5), 6:0...Meč je trajao ukupno 69 minuta i Kecmanović je pokazao odličnu igru u najvažnijim...

Nastavak na B92...

Kecmanović u glavnom žrebu Sinsinatija

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019

Srpski teniser se plasirao u glavni žreb Mastersa u Sinsinatiju, pošto je slavio u finalu kvalifikacija...Miomir Kecmanović je nakon nešto više od sat vremena igre uspeo da savlada Felisijana Lopeza sa 2:0 (7:6, 6:0)...Dva vrlo različita seta odigrali su srpski i španski teniser, prvi je trajao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.