Izvor: Press, 23.Jan.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO SE*S I PRED KAMERAMA: Mazio je po grudima, pa joj zavuko ispod jorgana! SVE SE ORILO OD STENJANJA I POLJUBACA

Čuli su se zvuci strasnih poljubaca
Pošto je Lazar uspešno obavio zadatak, Veliki Šef je ispunio svoj deo i Ana Korać i David Dragojević su dobili luksuznu nagradu da noć provedu na Rajskom ostrvu. Oni su to iskoristili na pravi način jer su bili daleko od radoznalih pogleda zadrugara i prepustili su se strastima.
foto: Printscreen
David >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je počeo Anu da mazi po grudima, a onda u jednom trenutku su ih ponele emocije, pa su se zavukli ispod jorgana, gde su proveli većinu vremena. Čuli su se zvuci strasnih poljubaca, a onda su počeli da se kikoću i smeju.


U snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

Nastavak na Press...






Povezane vesti

U OVAKVOM IZDANJU IH NIKAD NISMO VIDELI: David i Ana AKCIJALI u tuš kabini! Sve odjekivalo OD UZDAHA!

Izvor: Press, 23.Jan.2019

Tokom tuširanja čuli su se Anini osmesi zadovoljstva . David Dragojević i Ana Korać odlučili su da se spreme za najromantičniju noć koja je ispred njih. Naime, Veliki šef...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.