PAO REKORD: Neko je platio 200.000 dolara za plašt! Doduše, nosio ga je Supermen...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2019, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO REKORD: Neko je platio 200.000 dolara za plašt! Doduše, nosio ga je Supermen...

I to najčuveniji (i dalje).

Plašt koji je glumac Kristofer Riv nosio u filmu "Supermen" iz 1978. prodat je u ponedeljak na aukciji aukcijske kuće "Julien’s Auction" pod nazivom "Icons and Idols" ("Ikone i idoli") za rekordnih 193.750 dolara. Plašt je na dražbi ponuđen drugi put, pišu američki mediji.

Među ostalim predmetima ponuđenim na ovoj aukciji bili su rekviziti i kostimi iz "Zvezdanih staza", uključujući i uniformu Patrika Stjuarta koju je nosio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u seriji "Zvezdane staze: Nova generacija".

Uniforma je prodata za 28.800 dolara, a kostim koji je "Zvezdanim stazama: Deep Space Nine" nosio legendarni Lenard Nimoj u ulozi Spoka Romulana postigao je cenu od 20.000 dolara.

Među ponuđenim predmetima bio je i kombinezon koji je Den Ajkrojd nosio u filmu ‘Isterivači duhova’, koji je prodan za 32.000 dolara.

Zlatni sat Endija Vorhola prodat je za 10.240 dolara, a dva ulja na platnu Frenka Sinatre pod nazivom “Sinatra 65” i “Sinatra 53” postigla su cenu od 21.250 dolara.

U PIDŽAMI I BEZ TRUNKE ŠMINKE - Veljko usnimio TRUDNU Bogdanu kako radi OVO! Čim je videla kameru... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.