Ovo niste znali do sad: Evo gde su Luna Đogani i Aleksa Savić bili zajedno pre 3 godine!

Izvor: Press, 25.Jun.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo niste znali do sad: Evo gde su Luna Đogani i Aleksa Savić bili zajedno pre 3 godine!

Luna Đogani i Aleksa Savić, koji se sada trenutno nalaze u rijalitiju "Zadruga", znaju se još od srednje škole.
Foto:puls
Njih dvoje se u "Imaginarijumu" ne druže mnogo, ali su u dobrim odnosima. Pre 3 godine su bili zajedno i u jednoj emisiji.
Luna Đogani i Aleksa Savić • screenshot
- Mene on zna najbolje! Išli smo zajedno u istu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << školu, u isto odeljenje, odrasli smo zajedno... Aleksu obožavam! On se toliko trudio i borio da bude danas na ovom mestu, tako da svaka čast, zaslužio je, iskreno - govorila je Luna koja je tada priznala da Aleksu dugo nije videla.
Aleksa Savić i Luna Đogani • screenshot
- Nisam ga baš dugo videla, mnogo se promenio i porastao je, sredio se, sve... Presladak je! Ja ga zaista mnogo volim - izjavila je Luna 2016. godine u emisiji "Ja to tako".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ISPLIVALA ZAJEDNIČA FOTKA LUNE I ALEKSE OD PRE 3 GODINE: Sada su oboje u rijalitiju, a nekada su se viđali OVDE!

Izvor: Scandal.rs, 25.Jun.2019

Luna Đogani i Aleksa Savić učestvuju u rijalitiju, a često ističu kako se znaju iz škole koju su pohađali zajedno. Njih dvoje se u “Zadruzi 2” ne druže mnogo, ali su u dobrim odnosima. Pre 3 godine su bili zajedno i u jednoj emisiji. “Mene on zna najbolje! Išli smo zajedno u istu školu,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.