Ovaj mladić pravi picu za samo 27 SEKUNDI! Njegove brze ruke će vas ZAPANJITI - donele su mu titulu evropskog rekordera! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj mladić pravi picu za samo 27 SEKUNDI! Njegove brze ruke će vas ZAPANJITI - donele su mu titulu evropskog rekordera! (VIDEO)

Bravo, majstore!

Zagros Jaf, pica majstor godinama zaposlen u lancu picerija Domino u stanju je da ručno napravi svežu picu za samo 27 sekundi, što bi značilo da bi za sat vremena mogao da napravi 133 pice.

Ovaj talenat mu je obezbedio da već treću godinu zaredom nosi titutlu "Najbržeg evropskog pica majstora" koju dodeljuje firma u kojoj radi.

Zagros je pobedio na takmičenju koje okuplja najbolje pica majstore iz svih krajeve Evrope. U okviru ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičenja, testira se sposobnost učesnika da naprave veliku picu od 13 inča, filovanu sa 40 listića salame, 142 grama pečuraka, 198 grama kačkavalja i Dominovim prepoznatljivim sosom od paradajza.

A propisi ovog takmičenja nisu nimalo naivni! Ukoliko je listić salame na pogrešnom mestu ili testo nije razvučeno na pravu širinu, učesniku se dodaje kaznenih 15 sekundi po svakoj grešci na njegov pravi rezultat.

Budući da je već treći put pobedio, Jaf je nagrađen specijalnim trofejom: otiskom njegovih majstorskih ruku na zlatnom testu za picu.

- Pravim Domino pice već deset godina, i zaista sam ponosa što sam ponovo osvojio ovu titulu - kaže Jaf.

- Mušterije ne shvataju uvek veštinu koja je potrebna da bi se napravila dobra pica, od ručnog razvlačenja testa i doziranja sosa sa mojom posebnom kutlačom, do perfektnog dodavanja nadeva. Sjajno je to što mi neko odaje priznanje za ono što volim da radim - dodao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.