Izvor: Blic, 31.Mar.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Britni Spirs pretio pevačici oduzimanjem dece

Govorna poruka, u kojoj se pop zvezda Britni Spirs obraća svojim advokatima i koja je nedavno procurela na internet, ukazuje na to da je otac pevačici pretio oduzimanjem dece i da zato Britni traži pravnu pomoć kako bi mu odluzela starateljstvo nad njenom imovinom i poslovima, prenosi muzički sajt NME.com.



Poruka glasi: "Zdravo, moje ime je Britni Spirs. Zvala sam vas ranije. Zovem ponovo jer želim da budem sigurna o procesu za oduzimanje starateljstva" Otac mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pretio nekoliko puta da će mi oduzeti decu" Samo želim da dobijem garanciju da će sve biti u redu sa postupkom i da vodite brigu o svemu, da će sve ostati isto što se tiče mog starateljstva. To je to, zdravo. "

Poruka se pojavila na nekoliko veb sajtova, ali do sada ni otac pevačice ni njegovi advokati nisu dali izjavu.

Poruka je navodno snimljena u januaru, a moguće je da su Britni i njen otac u međuvremenu rešili sukob, jer on Britni trenutno prati na svetskoj turneji "Cirkus".

Sud u Los Anđelesu odlučio je u februaru prošle godine da Džejmsu Spirsu privremeno poveri upravljanje pevačicine imovine jer je ona tada bila u lošem mentalnom stanju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otac Britni Spirs pretio oduzimanjem dece

Izvor: Mondo, 31.Mar.2009

Pevačica Britni Spirs unajmila advokate kako bi poništila odluku suda o očevom starateljstvu nad njenom imovinom i poslovima, jer joj je nekoliko puta pretio oduzimanjem dece.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.