Oglasila se supruga Siniše Mihajlovića, a uz fotografiju sa njim napisala DIRLJIVU poruku!

Izvor: Press, 30.Avg.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se supruga Siniše Mihajlovića, a uz fotografiju sa njim napisala DIRLJIVU poruku!

Fudbalska legenda Siniša Mihajlović hrabro se bori sa leukemijom, a najveću podršku pružaju mu članovi porodice koji su, poput Siniše, optimistični i bodre ga svim srcem.
Foto:puls
Uz Sinišu je sve vreme njegova supruga Arijana Mihajlović, a kolika je podrška svom mužu dokazala je i najnovijom objavom koja je dotakla srca mnogih.
Na najnovijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zajedničkoj fotografiji oboje su nasmejani, a lepa italijanska voditeljka uputila je i emotivnu poruku.
- Prebrojte cveće u vašoj bašti, a ne padajuće lišće - napisala je Arijana, još jednom jasno stavljajući do znanja da ih optimizam nikad ne napušta.
Siniša je, kako su preneli mediji, nedavno izjavio da je zbog hemoterapija izgubio veliki broj kilograma, ali kosu, zbog čega sada nosi kačket, te da ne želi da ga deca gledaju u tom stanju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

OGLASILA SE SUPRUGA SINIŠE MIHAJLOVIĆA, A UZ FOTOGRAFIJU SA NJIM NAPISALA DIRLJIVU PORUKU!

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2019

Fudbalska legenda Siniša Mihajlović hrabro se bori sa leukemijom, a najveću podršku pružaju mu članovi porodice koji su, poput Siniše, optimistični i bodre ga svim srcem. Uz Sinišu je sve vreme njegova supruga Arijana Mihajlović, a kolika je podrška svom mužu dokazala je i najnovijom objavom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.