Oglasila se Aleksandra: Evo kako komentariše pomirenje Karađorđa i Čabarkape!

Izvor: Press, 11.Jul.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasila se Aleksandra: Evo kako komentariše pomirenje Karađorđa i Čabarkape!

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić je prokomentarisala pomirenje njenog oca karađorđa Subotića i oca njenog deteta Aleksandra Čabarkape!
Foto:puls
Ona je istakla da joj je drago što je došlo do primirja.
Aleksandar Čabarkapa i Karađorđe Subotić • RAS, Vesna Lalić / RAS >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Srbija
- Iskreno mi je jako drago zbog Karađorđevog i Čabarkapinog primirja. Ne moram više da stresiram zbog toga. Jednom su me izveli iz Zadruge zbog neke prijave. Ja sam tad pomislila da su se njih dvojica poubijali, samo sam čekala da mi kažu ko je tu gotov, tako da mi je drago zbog toga što su se pomirili, samo što dalje od mene - rekla je Aleksandra za Espreso.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

OGLASILA SE ALEKSANDRA: EVO KAKO KOMENTARIŠE POMIRENJE KARAĐORĐA I ČABARKAPE!

Izvor: Scandal.rs, 12.Jul.2019, 00:56

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić je prokomentarisala pomirenje njenog oca Karađorđa Subotića i oca njenog deteta Aleksandra Čabarkape! Ona je istakla da joj je drago što je došlo do primirja. – Iskreno mi je jako drago zbog Karađorđevog i Čabarkapinog primirja. Ne moram više da stresiram...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.