Očitao joj lekciju za ceo život, a onda se Krunićka pravdala tako da JE NI ROĐENA MAJKA NE BI PREPOZNALA! Bane Čolak priznao zašto je razočaran u nju!

Izvor: Press, 25.Okt.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Očitao joj lekciju za ceo život, a onda se Krunićka pravdala tako da JE NI ROĐENA MAJKA NE BI PREPOZNALA! Bane Čolak priznao zašto je razočaran u nju!

Bane Čolak i Ivana Krunić su u toku emisije ,,Gledanje snimaka" imali raspravu za stolom, a ona je priznala pred svima da joj zadrugar zamera za svaku sitnicu i da joj to polako, ali sigurno stvara opterećenje i konfuziju u glavi.
Foto:pink
Glavni akter ove priče bio je i Vladimir Tomović sa kojim se ona poljubila dok je sa njim bila u prisnijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odnosu, a onda joj je Čolak objasnio zbog čega je ljut i razočaran u nju.




Autor: TvPink Printscreen


Nas dvojica smo se dogovorili ovde da ne komentarišemo jedan drugog posle svega što nam se izdešavalo, mnogo smo se svađali spolja. To su bile ozbiljne svađe između dva muškarca, ja nikome ne ćutim. Ti mene je*eš u celoj ovoj priči! Da ti imaš sukob sa nekom devojkom, a ja sa njom pričam, kako bi se ti osećala? Pred svima! Da li ti misliš da tvoja majka zna da se ti sp*daš!? - pitao je Bane.



Autor: TvPink Printscreen


Ali, mi nismo u vezi! Zašto ti gledaš samo moje greške?! Možda mene mnogo više bole neke stvari, nego kad ja nešto uradim! Ne znam šta da radim. Sve se promenilo! - rekla je Ivana.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.