Objavljena fotografija kraljice Elizabete i princa Filipa, fanovi uočili čudan detalj na njoj! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 12:38

Objavljena fotografija kraljice Elizabete i princa Filipa, fanovi uočili čudan detalj na njoj! (FOTO)

Ni oni nisu odoleli...

Princ Filip, već više od 7 decenija u braku s kraljicom Elizabetom Drugom, danas, 10. juna, navršava 99 godina, zbog čega je Bakingemska palata objavila novu fotografiju kraljice i vojvode od Edinburga.

Umesto velikog slavlja, princ će rođendan proslaviti u društvu kraljice, na intimnoj večeri u dvorcu Vindzor, gde vojvoda i kraljica borave u izolaciji zbog koronavirusa, što znači da će mu ostali članovi kraljevske porodice čestitke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uputiti putem video poziva.

Par je prošle nedelje fotografisan ispred dvorca, a reč je o prvoj fotografiji vojvode od 24. decembra prošle godine, posle njegovog boravka u bolnici u Londonu.

Vojvoda na fotografiji pozira u odelu s kravatom u bojama britanske kraljevske garde, a Elizabeta je u žutoj haljini cvetnog dezena, oko vrata nosi bisernu ogrlicu i uz nju omiljeni dijamantski broš u obliku srca.

Fotografija je privukla puno pažnje i na društvenim mrežama, gde mnogi korisnici tvrde da je reč o Fotošopu.

Strong photoshop from Prince Philip and The Queen. pic.twitter.com/vJRLtTcfjG

— Ꮥ Ꭵ Ꮢ Ꮒ ፈ (@notayesmanbro) June 9, 2020

Princ Filip, koji je u braku s Elizabetom 72 godine, retko se pojavljuje u javnosti otkako se povukao s kraljevskih dužnosti 2017. godine.

Vojvoda se posle dužeg vremena oglasio u aprilu kada se zahvalio zdravstvenim radnicima na prvoj liniji borbe protiv pandemije koronavirusa.

Njegova poruka usledila je posle kraljičine, koju je pratilo 24 miliona gledalaca.

U SRCU BEOGRADA: Ceca Ražnatović je u ovom STANU živela pre udaje! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.