Objavili na Fejsu snimak PLJAČKAŠA PRODAVNICE! Isti naš Aćim, glasio je prvi komentar, a onda se i AĆIM javio i nastao je HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 07:22

Objavili na Fejsu snimak PLJAČKAŠA PRODAVNICE! "Isti naš Aćim", glasio je prvi komentar, a onda se i AĆIM javio i nastao je HAOS

Ovo ima samo u Bosni!

Nekada je zanimljivije čitati komentare na pojedine objave na društvenim mrežama - nego pratiti same objave!

Jedan bosanski portal objavio je na Fejsbuku snimak sa sigurnosne kamere uz naslov: "Opljačkana prodavnica u Srpskoj Varoši - prepoznajete li lopova?"

Iako je njihova namera bila da pomognu u hvatanju počinioca razbojništva, pojedinim čitaocima je ova objava poslužila kao povod za šalu!

"Isti Aćim naš", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glasio je prvi komentar na vest o pljačkašu.

Međutim, pravi haos nastupio je kada se ubrzo pojavio i pomenuti Aćim.

Po svemu sudeći nevin, on je svoj pravednički gnev iskalio uputivši psovku autoru prvog komentara. Sudeći po emotikonima, korisnike društvene mreže žestoko je nasmejala ova Fejsbuk svađa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.