OVO NISTE ZNALI O NJEMU! Učesnik ZADRUGE Marko Janjušević istetovirao lik PEVAČA! (FOTO)

Izvor: Press, 14.Sep.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NISTE ZNALI O NJEMU! Učesnik ZADRUGE Marko Janjušević istetovirao lik PEVAČA! (FOTO)

Kaže da poznaje sve njegove hitove, od prve do poslednje reči.
Foto: Printscreen
Košarkaš Marko Janjušević Janjuš, koji je trenutno jedan od učesnika najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga", pažnju na sebe privukao je već prve nedelje, kad mu je pripala čast da bude veliki vođa svih Zadrugara. Osim toga, prepoznatljiv je i po čestim komentarima na račun Mace Diskrecije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Ono što o njemu znaju samo najbliži prijatelji i članovi porodice, je da je Janjuš, veliki ljubitelj tetovaža. Pre nekoliko godina istetovirao je lik Tome Zdravkovića, na trupu, a ispod fotografije koja se pojavila na internetu ispisana je rečenica: "Legende nikada ne umiru!". On se na taj korak se odlučio pošto je veliki fan čuvenog pevača narodne muzike.
Takođe, Marko Janjušević Janjuš, hvali se i činjenicom, da poznaje svih 220 pesama Tome Zdrakovića, i da je jedan od najvećih poštovalaca njegove muzike. Inače, ovaj takmičar, sinoć je najviše ostao u šoku, kada je video Marka i Divnu DNK, kako pre svima razmenjuju nežnosti, a kako je izgledala njegova reakcija možete pogledati na - ovom linku.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.