Izvor: Press, 19.Okt.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO MORATE DA PROČITATE! Komšije OTKRILE PRAVU ISTINU o odnosu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića!

Aleksandra Prijović trenutno se nalazi u petom mesecu trudnoće i nedavno je objavila da se po svatu lekara povlači sa scene i da treba da miruje, a komšije je viđaju sa punim kesama u ruci. .
Pevačica već četiri godine živi u stanu od 100 kvadrata u mirnom delu Voždovca. Aleksandri se pre dve godine na toj adresi pridružio i Filip Živojinović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << s kojim je letos stupila u brak, čekaju bebu, a komšije sa ushićenjem čekaju proleće kada će se pevačica poroditi.
“Srela sam Aleksandru i pitala je kada će beba da dođe na svet. Ona se smejala sva ozarena i rekla da je sada u petom mesecu trudnoće i da porođaj očekuje kada ogreje sunce, posle zime. Rekla je da je sve u redu i da se super oseća”
Prodavačica u najbližem marketu, preko puta zgrade, otkriva da je Aleksandra izuzetno nežna prema Filipu i da mu stalno kupuje čokoladno jaje.
“Aleksandra je ista kao kada se doselila, a sada bi i te kako imala razloga da bude uobražena. Mnogo je mlada sa samo 23 godine je postigla što neko neće za celi život. Cenjena je, voljena, popularna i bogata. Svakome se javi i pokloni pažnju i slučajnom prolazniku koji joj se obrati. Nije uobražena, nosi pune kese namirnica sama”, ispričala je prodavačica Slađana, a piše “Scena”.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Prijovićka navodno izgubila 250.000 evra zbog otkazivanja nastupa

Izvor: Tracara.com, 20.Okt.2018, 11:43

Iako ima samo jedan album, izgleda da je Aleksandra Prijović plaćena skoro kao svetske zvezde. Kako pišu domaći mediji, pevačica je na velikom gubitku ovih dana, zbog činjenice da će morati da miruje tokom trudnoće. Prethodno zakazane nastupe morala je da otkaže. Aleksandra i njen suprug Filip...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.