Izvor: Press, 15.Okt.2018, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE PRESUDILO! Sinоć je ova UKUĆANKA ZAUVEK NAPUSTILA Zadrugu, a njemu je to najteže palo! (VIDEO)

Publika je presudila.
Tokom prethodne večeri održane su nominacije u Beloj kući, kada je najveći broj glasova od strane ukućana pokupio Bane Čolak, a od milionski auditorijum je najmanje podrške daoMariji Jovanović



Voditelj Ognjen Amidžić je okupio zadrugare na ostrvu kako bi nominovni >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zadrugari odigrali igru koja će odlučiti kome od njih dvoje će biti duplirani glasovi. 



Uzećete posudu u ruke. Loptica mora da udari o ovaj stočić i da ostane na drugom gde stoji kutija za jaja - objasnio je Ognjen. 



Autor: TvPink Printscreen


Svi zadrugari su navijali naizmenično i za jedno i za drugo, a kao pobednik ove igre izašao je Bane sa rezultatom 3:2 i njemu će se duplirati glasovi.




Autor: TvPink Printscreen


Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila Ognjenu koliki je procenat glasova i ko će od njih dvoje morati da napusti rijalitI. Amidžić je preneo zadrugarima da je 78 procenata glasova publike imao Bane, a da sa 22 procenta Marija Jovanović napušta ovo velelepno imanje. 




Autor: TvPink Printscreen


Ona se sa svim zadrugarima pozdravila, a Bori Santani je bilo pomalo žao što je baš ona napustila Belu kuću.



Pročitajte još: EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Staniji ZAKAZANA OPERACIJA! Ovo su NOVI DETALJI o njenom zdravstvenom stanju (VIDEO)



U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 







 


Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.