Izvor: Press, 04.Feb.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKVO PISMO DO SADA NISU DOBILI! Zadrugari PALI U TRANS kada su saznali ko je NOVI VOĐA! (VIDEO)

Pismo koje je ostavila Višnja Petrović iznenadilo je sve!
Odlukom glasova publike glumica Višnja Petrović napustila je prethodne noći najgledaniji rijaliti u regionu, Zadrugu 2.



Ona je u studiju, u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević otkrila mnoge tajne iz Bele kuće, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je napisala pismo koje je pomalo zaprepastilo sve takmičare. Naime, ona je izabrala novog vođu, ali je i za ostale cimere imala po jednu poruku.




Autor: TvPink Printscreen


Aleksa, srećna sam, jer sam imala priliku da sa tobom podelim i poslednju pogačicu. Hvala za sve privilegije. Savo, dušo, duša si moje duše. Ljubo, hvala za sve! Mnogo si kvalitetna osoba. Mina, najlepša si. Petrući, aj ćao. Suzo, hvala za zagrljaj svaki. Zlato, hvala ti, još jače, najpametnija si. Rado, napravi im vaginu na glavi. Zerina, život je lep. Zoko, ne budi takva, muči ih manje. Mićo, hvala najlepše na svemu, uživaj. Debela svinjo, ti si vođa! Brendon - napisala je u pismu Višnja koje je danas Zorica Marković pročitala zadrugarima.


Branislav Radonić Brendon bio je presrećan zbog ove uloge, a onda je i on osetio potrebu da joj nešto poruči.




Autor: TvPink Printscreen


Ja sam vođa ove nedelje, ja ću postavljati pravila za čišćenje kuće. Uživaću. Drago mi je da sam upoznao osobu kao što je Višnja, svakako se vidimo kada izađem, kontaktiraću te! - poručio je Brendon.


Kakva je bila reakcija ostalih, pogledajte detaljno u nastavku.








 



Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.