Izvor: Blic, 20.Jan.2018, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAKO LUČE IZ KASIDOLA SLAVI 50. ROĐENDAN Dragana Mirković se na luksuznoj proslavi PRESVUKLA u UNIKATNU haljinu, pa uzela mikrofon u ruke

Preko 100 zvanica okupilo se u jednom luksuznom hotelu u srcu Beča ne bili proslavilo 50. rođendan Dragane Mirković.

Dragana i njen suprug Toni nisu štedeli za proslavu, a šta je slavljenica dobila na poklon, pročitajte u posebnoj vesti. Kada su se okupile sve Draganine zvanice, ona ih je dočekivala u srebrnoj bajkovitoj haljini, pa se presvukla u crnu unikatu haljinu.

Ovaj stajling otkrio je Draganine noge, a u jednom trenutku pevačica je uhvatila mikrofon i zapevala svoj hit "Pitaju me u mom kraju".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAKVA ŽURKA! Ovako je Dragana Mirković oduvala svećice, a tek da vidite TORTU

Izvor: Blic, 20.Jan.2018

Pevačica Dragana Mirković večeras u Beču slavi 50. rođendan na gala proslavi...Dragana je dobila mnošto poklona, ali jedan je nadmašio sve. O čemu se radi, pročitajte OVDE. Kako je Dragana izgledala i koliko puta se presvukla, saznajte OVDE. Posle dočeka gostiju, došla je na red i slavljenička...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.