OTKRIO SVIMA NA ROĐENDANU SUPRUGE Šaban Šaulić zakazao koncert u Areni, slavi POLA VEKA karijere

Izvor: Blic, 13.Feb.2018, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIO SVIMA NA ROĐENDANU SUPRUGE Šaban Šaulić zakazao koncert u Areni, slavi POLA VEKA karijere

Goca od Šabana za rođendan dobila - koncert u Areni!

Gordana Šaulić proslavila je 60. rođendan okružena porodicom i najbližim prijateljima, a od supruga Šabana dobila je veliki poklon u vidu velikog koncerta koji će održati 6. okrobra u Štark areni.

Kralj folka objavio je ovu informaciju na proslavi i objasnio da je odlučio da prvi put zapeva u najvećoj dvorani na Balkanu i da tako obraduje armiju fanova ali i ispuni rodjendansku želju supruzi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Gocina želja je bila već godinama da održim veliki koncert u Areni, i na kraju sam odlučio baš da je za jubilarni rodjendan obradujem. Ja ove godine svakako ulazim u godinu proslave pola veka rada, tako da se sve poklopilo. Jedva čekam da zapevam publici koja me već godinama svaki put pita kada ću održati veliki beogradski koncert i evo došlo je i vreme za to. Tog 6. oktobra u Areni biće i svojevrsna kruna mone karijere - objasnio je kralj folka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) GOCA ŠAULIĆ SLAVI 60. ROĐENDAN: Šabanov poklon iznenadio sve, a evo ko je sve došao na gala proslavu!

Izvor: Kurir, 13.Feb.2018

Gordana Šaulić proslavila je 60. rodjendan okružena porodicom i najbližim prijateljima a od supruga Šabana dobila je veliki poklon u vidu velikog koncerta koji će održati 6. okrobra u Štark areni!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.