Izvor: Blic, 05.Sep.2017, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSLADILA MU SE ITALIJA Aco Pejović se fotografisao kod krivog tornja u Pizi, a iznenadiće vas njegova POZA na slici

Pevač je pokazao svima kako uživa na odmoru, na kom se nalazi već više od dve nedelje, a ova fotka je naišla na mahom pozitivne reakcije onih koji ga vole.

Aco Pejović se nalazi u Pizi, odakle je na svoj Instagram profil postavio sliku, slikavši se pored čuvenog krivog tornja. Boravak u Italiji mu se očigledno osladio, pa je na putovanju po ovoj mediteranskoj državi već petnaestak dana, a uspeo je da iznenadi mnoge pozom na novoj fotki. Naime, kako se većina posetilaca ove turističke destinacije trudi da bude što kreativnija kad je poziranje pored čuvene građevine u pitanju, on se slikao kao da stoji pored bilo koje druge.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.