Izvor: Press, 26.Dec.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA OBARA SVE REKORDE: Lunin nastup na Zadrugoviziji zauzeo peto mesto na trendingu na Jutjubu! (VIDEO)

Svi su oduševljeni!
Na televiziji Pink, u okviru najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, Zadruge, sinoć je održana prva "Zadrugovizija" u ovoj sezoni koja je oborila sve rekorde gledanosti i napravila pravi bum! Zadrugari su dali sve od sebe da svoje nastupe izvedu perfektno, ali jedan od njih se svima posebno dopao! >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<




Autor: E-Stock/Dušan Stanojević


Naime, Luna Đogani sinoć se predstavila pesmom Emine Jahović "I da mogu" i potpuno oduševila sve, što se i pokazalo kada je odnela pobedu putem SMS glasova i glasanja na Fejsbuku. Ali to nije njen jedini uspeh, s obzirom na to da je njen performans trenutno peti najgledaniji video na trendingu na Jutjubu!




Autor: Printscreen Youtube


Nema sumnje da je ovo još jedna pokazatelj da je "Zadrugovizija" bila pravi pogodak i da se svima dopalo kako je sve izgledalo, a ukoliko ste, kojim slučajem, propustili Lunin nastup ili želite ponovo da ga pogledate, to možete učiniti u nastavku. 








 



Nastavak na Press...






Povezane vesti

U GRADU OSVANULI BILBORDI SA NJENOM SLIKOM I LJUBAVNOM PORUKOM: Ko je misteriozni obožavalac koji je Luni Đogani OVO priredio?! (FOTO)

Izvor: Press, 26.Dec.2018

Ona ne zna šta se dešava napolju! . Blogerka Luna Đogani stekla je veliku popularnost učešćem u prvoj sezoni rijalitija "Zadruge", a onda je odlučila da se vrati u...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.