Izvor: Press, 26.Dec.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONA JE MOJA KINESKA KOPIJA I NEĆE TRAJATI! Karleuša kod Ognjena Amidžića oplela po MAJI BEROVIĆ! (VIDEO)

Nije je štedela.
Jelena Karleuša gostovala je kod voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou" ove večeri, a tom prilikom je komentarisala i svoje kolege. Pevačica je izjavila kako je uvek imala dobro mišljenje o Dari Bubamari sa kojom se pomirila pred njen koncert.




>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Autor: TV Pink Printscreen


Karleuša je pred kamerama TV Pink rekla i da će uvek podržati svoje mlade kolege koji održavaju prve koncerte u karijeri, međutim nije imala tako lepe reči o Džali Bratu i Bubu Koreliju, ali i o njihovoj velikoj prijateljici i saradnici Maji Berović.




Autor: Nemanja Dedović


Njen stav na bilo koju temu biće samo 'mu'. Ona je kineska kopija Jelene Karleuše i zato neće trajati - rekla je Jelena Karleuša u emisiji "Amidži šou".



Autor: TV Pink Printscreen


PROČITAJTE: ZALAŽE SE ZA LEGALIZACIJU MARIHUANE: Jelena Karleuša priznala da nije poročna, ali da njena pesma sa Mligramom ima VAŽNU PORUKU! (FOTO)



Pevačica je istakla i da će premijera njenih novih pesama biti upravo u emisiji Ognjena Amidžića, a svojoj publici predstaviće jedanaesti album u svojoj karijeri.








 




Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Karleušine izjave kod Amidžića IZAZIVAJU POTRES: Maya Berović mi je simpa, ALI NEMA MOZGA! Neće trajati jer je moja kopija!

Izvor: Svet, 26.Dec.2018

Kao što se očekivalo, prvo gostovanje Jelene Karleuše kod Ognjena Amidžića posle pet godina izaziva veliku pažnju javnosti.. JK je izmedju ostalog odgovorila i šta misli o Maji Berović.. – Maja Berović mi je simpatična ali je brainless. Nema stav. Stav na bilo koju temu je “mu“. Zato...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.