Izvor: Press, 12.Okt.2018, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLJA SE UPLAŠILA KETI? Ristićeva joj poručila: Rekla je da bi volela da me vidi i da mi postavi par pitanja, čekam! (VIDEO)

Mića tvrdi da je pevačica trenutno na pripremama.
Da li misli da joj zbog toga što je sa Tomom Panićem bila samo nekoliko dana u vezi, daje pravo da govori kako će o Olji Bajrami izneti sve što zna, bilo je pitanje za novinarku Katarinu Ristić.




Autor: RTV Pink


Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << što je Milan Milošević pročitao ovo pitanje, Keti je bez dlake na jeziku pričala o Olji Bajrami.



Ne znam da li je taj gledalac video šta je ta ista pevačica Olja Bajrami pričala o meni. Ona mene nikada nije upoznala. Ona je počela neku priču sa Tomom gde je počela stalno da mu prebacuje za mene, kako bi volela da me vidi na 24 sata ovde da mi postavi par pitanja - izjavila je Keti i dodala:



Autor: RTV Pink


Ne znam šta se dešava, prošlo je već 28 sati kako sam ovde, ona se ne oglašava. Čekam! Ima još fore, biću ja ovde. Samo ako je završila sa lubenicom, da joj ne ispadne iz usta, pošto joj je prošli put ispala makarona. Što se tiče informacija, ostaviću to kao šlag na torti. Ja bih joj poručila da se spremi - rekla je Katarina.


Olja Bajrami nakon svega je samo sedela i nije komentarisala ono što je Katarina izjavila, osim što je samo ispustila "mjau". Komentar na celu situaciju imao Lepi Mića. Podsetimo, Olja je nedavno Tomi rekla kako bi volela da u "Zadrugu" uđe njegova devojka kojoj bi postavila nekoliko pitanja, međutim nakon Katarininog ulaska, pevačica nije bila rečita.




Autor: RTV Pink


Olja je na pripremama - bio je Mićin komentar.


U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 








 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.