Izvor: Press, 22.Nov.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE SLOBA DOK JE GLEDAO LUNIN NERVNI SLOM: Ne mora sve po svaku cenu! Ne kapiram kad sam joj uništio život!

Postupio profesionalno
Pevač Slobodan Radanović sinoć je sa koleginicama Darom Bubamarom i Rialdom zabavljao stanare najgledanijeg rijaliti programa u regionu, "Zadruge 2", tokom žurke koje je bila organizovana.
Sloba, koji u ponedeljak objavljuje svoju novu pesmu pod nazivom "Kocka", priredio je odličnu zabavu zadrugarima i potpuno se profesionalno poneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tokom cele večeri. Sa druge strane, Luna Đogani nije mogla da sakrije emocije.


Blogerka sa kojom je Sloba Radanović bio u romansi tokom boravka u prvoj sezoni "Zadruge" bila je zbunjena kada ga je ugledala, zatim su se pozdravili, a onda je kasnije ona više puta plakala.
foto: Printscreen
Novinari su kontaktirali Slobu Radanovića u momentima kada je Luna plakala u pabu, a dok su je tešili Adam Đogani i Savo Perović.
- Pa krivo mi je što se tako oseća, žao mi je... Ne znam šta da kažem. Rekla je da sam joj ja uništio život, a onda plače. To ne kapiram malo - rekao je Sloba.
S obzirom na to da je Marija Kulić tokom žurke pitala Lunu zbog čega Sloba sada nije sa njom nakon razvoda od Kristine Kockar, želeli smo da čujemo i Radanovićev komentar povodom ovih Marijinih reči.
- To je gotovo. Ja sam normalno pevao, došao sam da obavim svoj posao, da ih zabavim i tako sam se i poneo. Ako nešto ne ide, onda ne ide. Ne mora to po svaku cenu - dodaje Radanović.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUNI ĆE OSTATI TRAUMA: Dok se raspada od bola, oglasio je i on: Spominje SUICID! Ljudi, ovo je ALARMANTNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 10:00

Izdrži Luno...Lunin otac Gagi Đogani potresao se jer mu se, kako kaže, ćerka "raspadala od bola", te da bi za nju bilo najbolje da je iskulirala žurku i da je u pravu kada kaže da je niko ne razume...- Ono što je ona prošla tokom "Zadruge 1", a i posle nje, trauma je za ceo život. Ipak, Luna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.