Izvor: Press, 30.Okt.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODGOVORIO HEJTERIMA: Slobodan Radanović uzvratio udarac za sve prozivke koje su mesecima stizale na njegov račun! (FOTO)

Neće više da ćuti.
Pevač Sloba Radanović je najveću pažnju na sebe privukao učešćem u najgledanijem rijaliti programu ''Zadruga''. On je tokom prve sezone spomenutog rijalitija ušao u vezu sa mladom modnom blogerkom Lunom Đogani, dok je bio u zvaničnom braku sa Kristinom Kockar. 



Priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << poznatog trija se sigurno neće skorije zaboraviti, ali bi se po objavama koje Pinkova zvezda kači na društvenoj mreži Instagram moglo reći da pokušava da normalno nastavi svoj život. 




Ilustraciju koju je objavio kao priču na Instagramu naveo je mnoge njegove obožavatelje, ali i one koji to nisu da pomisle da li se Sloba pronašao u prozivkama da redovno fotošopira svoje fotografije. Veliki broj ljudi koji ga prati redovno komentariše kako se Radanović služi raznim trikovima kako bi što bolje izgledao. 




Autor: Instagram


Hejteri će reći da je fotošop - glasio je natpis na fotografiji koju je on objavio u okviru svoje Instagram priče. 


Pevač očigledno nema vreme da se dovoljno posveti svom telu jer svakog dana obilazi Srbiju i region kako bi nastupao. 


Nastavak na Press...






Povezane vesti

MNOGO MI JE STALO DO NJE: Sloba PRIZNAO šta OSEĆA prema BIVŠOJ SUPRUZI!

Izvor: Press, 30.Okt.2018

Veoma mu nedostaje . Pinkova zvezda i bivši učesnik rijalitija ''Zadruga 1'' Slobodan Radanović pre nekoliko dana iznenadio je javnost kada je na društvenoj mreži Instagram...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.