OBELEŽIO JE CECINU KARIJERU Damir Handanović progovorio o pevačima koji mu DUGUJU, ali i o DEVOJCI o kojoj se malo toga zna

Izvor: Blic, 13.Avg.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBELEŽIO JE CECINU KARIJERU Damir Handanović progovorio o pevačima koji mu DUGUJU, ali i o DEVOJCI o kojoj se malo toga zna

Poznati kompozitor, aranžer i producent Damir Handanović kaže da je za relativno kratko vreme postigao ono o čemu je sanjao, s obzirom na to da ima samo 29 godina.

Pored mnogobrojnih hitova koje je napravio za najveće naše zvezde, Damir Handanović otkriva sa kojim pevačima najviše voli da radi, šta je potrebno da bi neko stekao status dive i koliku podršku mu pruža devojka Marina.

Damir kaže da ga ne dotiče to što ga bije glas da je skup i da jednu kompoziciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naplaćuje po više hiljada evra.

- Možda je meni nešto skupo, a tebi nije! Ako je loše da od iznosa koji si uložio dobiješ puta 100, 200, 300, onda sam ja jako skup. To bi bilo isto kao kada bih ja rekao nekom prodavcu: "Zašto ovaj kompjuter nije 500, nego je 2.000 evra?" Svaka roba treba da ima svog kupca, svoj kvalitet i ta ravnoteža mora postojati - objašnjava Handanović, i dodaje da je imao neprijatnih situacija s izvođačima koji nisu ispoštovali dogovor i izmirili račune.

- To je normalna pojava kao i u bilo kojoj drugoj sferi života, ali se trudim da izbegavam takve situacije i rešavam bilo kakve nesuglasice - kaže Damir, koji kaže da je bez obzira što je mlad jako dugo čekao svojih pet minuta.

- Postigao sam to što sam želeo, ali s druge strane, za to mi je bilo potrebno pola dosadašnjeg života. Ako bih morao da izdvojim svoj prvi hit, neka to bude "Koliko sam usana poljubio" za Nikolu Rokvića. Te 2008. godine je bilo dosta slušanih pesama - kaže Damir, i otkriva sa kojim poznatim imenima uživa u poslovnoj saradnji.

- S izvođačima koji vode računa o svojoj karijeri, ne mešajući se u kompozitorsko-producentske stvari. Takvih je u manjini, i oni su najveći. Pomenuću samo dame, a to su definitivno Ceca i Brena.

Kako Marina Tucaković i Damir Handanović usko sarađuju, kompozitor tvrdi da rasprave među njima nema:

- Marina i ja smo pre svega veliki prijatelji. Ona mi je mnogo pomogla u karijeri i na tome sam joj neizmerno zahvalan. Fascinantno je to što nikada nismo imali rasprave, a verovatno je ključ u tome što se dobro poznajemo i ne izlazimo jedno pred drugo kad nismo sto odsto sigurni u to što prezentujemo.

Više o devojci Damira Handanovića i drugim detaljima iz njegovog života pronaći ćete klikom OVDE ili na sajtu Pulsonline.rs.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OBELEZIO JE CECINU KARIJERU ALI EVO KOME JE NAPRAVIO PRVI HIT STA KAZE O PEVACIMA KOJI MU DUGUJU KAO I PRVI PUT O SVOJOJ DEVOJCI

Izvor: medio.rs, 14.Avg.2017, 00:10

Poznati kompozitor, aranžer i producent Damir Handanović kaže da je za relativno kratko vreme postigao ono o čemu je sanjao, s obzirom na to da ima samo 29 godina. Pored mnogobrojnih hitova koje je napravio za najveće naše zvezde, Handanović otkriva sa kojim pevačima najviše voli da radi, šta...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.