OBEĆALA SI MI DA ĆEŠ IZAĆI KAO POBEDNIK! Gagi Đogani se oglasio nakon Lunine žestoke svađe sa Markom

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2019, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBEĆALA SI MI DA ĆEŠ IZAĆI KAO POBEDNIK! Gagi Đogani se oglasio nakon Lunine žestoke svađe sa Markom

Gagi redovno iskazuje svoje stavove putem društvenih mreža, pa se tako i ovaj put oglasio i podržao Lunu nakon njene žestoke svađe sa Markom, koja se dogodila ovog popodneva.
– Obećala si mi da ćeš izdržati i izaći ko pobednik! Uz tebe smo svi, Lunči! Voli te tvoja armija, koja ne spava devet meseci! Čekamo te na tronu! Jaka si, ti to možeš! Voli te tvoj tatica! Kraljice moja! – napisao je Gagi.
Podsetimo, odnos između Luninih roditelja, koji su se trudili >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da budu u dobrim odnosima zbog ćerke, narušen je kada je Anabela javno rekla kako ju je Gagi u braku varao sa njenim drugaricama, ženama koje su joj u kuću dolazile.
Pratite nas na društvenim mrežama






Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.