Novo rijaliti dno: Šou u kojem DECU tretiraju kao PSE!

Izvor: Mondo, 19.Avg.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo rijaliti dno: Šou u kojem DECU tretiraju kao PSE!

I dresiraju ih metodama za kućne ljubimce. Peticiju za ukidanje već potpisale hiljade ljudi, a šou još nije ni počeo!

Rijaliti "Dresirajte svoju bebu kao psa" (Train your baby like a dog) izazvao je veoma burne reakcije javnosti.

Glavna zvezda je dreserka pasa Džo-Rouzi Hafenden, koja je svoje dete vaspitala metodama za kućne ljubimce, a sada te cake otkriva roditeljima čija su deca nestašna - pred kamerama.

Hafendenova u emisiji koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trikove kao što su korišćenje omiljene igračke za komunikaciju sa decom, kao i vaspitavanje uređajem koji škljoca kakav se inače koristi na psima.

"Deca nekada roditeljima prave pakao od života. Umesto da svakog dana gubite živce, prigrlite ove pozitivne metode koje daju odlične rezultate na psima," poručuje Hafendenova.

U prvoj epizodi, ona je "dresirala" trogodišnjeg dečaka koji ima napade besa, kao i devojčicu staru 18 meseci koja odbija da spava u svom krevecu.

Više od 20.000 ljudi potpisalo je peticiju da ovaj šou bude ekspresno ukinuit, jer deci, koja nisu tražila da se nađu pred kamerama, ukida svako dostojanstvo. Prva epizoda šoua biće emitovana u utorak na britanskom "Kanalu 4".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KAKO ih nije SRAMOTA!? Najavljena emisija u kojoj DECU DRESIRAJU kao PSE! RODITLEJI U NEVERICI! (FOTO + VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 19.Avg.2019

Decu dresiraju metodama za kućne ljubimce. Peticiju za ukidanje već potpisale hiljade ljudi, a šou još nije ni počeo!

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.