Izvor: Press, 19.Okt.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi rat! Vesna Dedić: Karleušu ću zvati u emisiju kad poraste! Jelena: Ja ne znam ko je to!

Izjava voditeljke, spisateljice i autorke "Balkanskom ulicom" Vesne Dedić da će Jelenu Karleušu zvati u svoju emisiju kada još malo poraste i kada snimi novi album, nije se dopala pop divi koja joj je oštro odgovorila.
- Jelenu Karleušu još nisam zvala da gostuje u mojoj emisiji. Mlada je, treba joj još jedan album i onda ću je pozvati. Trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << imam spisak od 100 gostiju koje bih želela da ugostim, a planiram da snimam još deset godina, koliko mi treba do penzije. Za ovih 17 godina, koliko traje emisija "Balkanskom ulicom", stasalo je mnogo umetnika koji sada imaju 30 i 40 godina vrhunske karijere... Pevača, lekara, advokata, glumaca i sportista... Sve njih želim da ugostim - istakla je Dedićeva.
Kija sela u crvenu stolicu Pinkovih zvezdica, a ovako su reagovali ostali članovi žirija!
instagram.com/karleusastar
Baš se potresla... Jelena Karleuša
A kada je za ovo saznala Jelena, odlučila je da da odgovori Vesni kada će gostovati kod nje:
- Ko? Ko? - pitala je Jelena novinarku kada joj je postavljala pitanje vezano za Vesnu, a kada je spomenuto da je Dedićeva napisala i dosta knjiga, Karleuša tek onda nije znala o kome je reč:
- Koje knjige je pisala? Mislim da je dovoljan odgovor to što ja ne znam ni ko je ona. A ne znam ni koju emisiju vodi. Ali svakako, da li bi trebalo da skoro posle četvrt veka karijere, blistave karijere, koja nije samo u okvirima Balkana, da bi ja trebalo uopšte da objašnjavam jednu takvu izjavu, krajnje malicioznu i bezobraznu? - zapitala se Jelena.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.