Njena EROTSKA SCENA prepričava se DECENIJAMA, a ona posle svega kaže OPET BIH ISTO

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2019, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njena EROTSKA SCENA prepričava se DECENIJAMA, a ona posle svega kaže "OPET BIH ISTO"

Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi!

Od premijere legendarnog ostvarenja „Varljivo leto“ Gorana Paskaljevića prošlo je više od 30 godina. Glumica Dragana Varagić je tada prvi put snimila provokativne scene sa Slavkom Štimcem, a prema njenim rečima to je tada za nju bilo nešto novo. Zato je i pristala da prihvati kratku, ali efektnu ulogu Jagodinke Simonović.

PUKLA BRUKA: Sara se udala za za očuha starijeg 41. godinu! Njena MAMA otkrila GNUSNE PORUKE ćerke
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Scena u kojoj joj Štimac "mesi" grudi i danas se smatra kultnom, a ona kaže da je zbog toga ponosna.

OVAKO DANAS IZGLEDA MIŠA: Dečak iz Žikine dinastije, ali nije Nikola Kojo (FOTO+VIDEO)

- Nisam stručnjak za erotiku, niti sam pratila sve što se snimalo (smeh). Samo sam igrala tu ulogu. Ne zovu me i ne viču mi više na ulici Jagodinka (smeh). Na tu ulogu danas gledam s osmehom. Dobila sam priliku da biram i njen akcenat i pesme koje će pevušiti. Mlada pekarka mi je draga jer je simpatična, nežna i komična - izjavila je jednom prilikom Varagićeva i dodala:

- Igrala bih je ponovo. Ona je bila nešto komično u mom repertoaru nakon tragedija i likova koja sam igrala u Narodnom pozorištu. Izgledala bi isto da se snima danas jer je drugačije ne bih odigrala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.